Seja Bem-vindo
Faça seu login ou registre-se
 
Minha compra
 
Acompanhe seu pedido
 
Meu Cadastro
Meus Pontos
Meus Pedidos
 
Compre pelo telefone
TEL: 11 3226-3111
Busca: Título ISBN Autor Editora Assunto
Busca Avançada
NOSSAS LOJAS
 
Disal
31
Mar
Local: DISAL Higienópolis
Convidados: Profissionais do ensino de inglês em escolas de ensino fundamental e médio, institutos de idiomas e universidades. Professores particulares e estudantes de letras (inglês).
Emotion and repetition as the core ingredients to your grammar and vocabulary recipies – Feed your students with the best! Part II
What would you choose from a menu full of new innovative techniques to feed your students the way you have always dreamed of? Which creative ingredients and recipes have you been using in your classes in order to make them lively and memorable? Stop complaining your students do not learn grammar well and be aware you need to be the one to provide them with the most delicious, tasty and nutritive dishes. Learn how lessons accompanied by powerful visual aids have the power to create a great impact on learning. This talk focuses on new techniques that have the two ingredients, Emotion and Repetition, as the forefront of an innovative concept called SEGMENTATION that can easily be a successful tool in your classrooms in order to make them more eye-catching, enjoyable and fun. By using segmentation techniques, large chunks of grammar will be treated in a way you have never seen before. The impact on your students will be outstanding and on your classes, remarkable!
Prof. José Luiz Sarmento holds a TKT Cambridge Certificate and has been working as an EFL teacher for the last 25 years. As one of the first experts in the use of Interactive Whiteboard coursebook softwares in Brazil, Mr. Sarmento has devised a series of innovative approaches for the teaching of grammar and vocabulary with the help of technology. Due to his passion and curiosity for new materials, he has become one of the most active partners of ELT material editors and distributors in Brazil, having been chosen by Cambridge Brazil to take part in the last Cambridge Day 2016 as one of the five Teacher Ambassadors for the event. He has currently been developing and piloting training courses for English Schools while still teaching for ICT – www.inglescomtecnologia.com.br - in Cruzeiro, SP.
Home | Conheça a Disal | Programa de Recompensas | Revista New Routes | Eventos
Dúvidas Frequentes | Trocas e devoluções | Fale Conosco | Lojas Disal | Promoções
São Paulo - SP
Matriz
11 3226-3111 | Como chegar
São Paulo - SP
Higienópolis
11 3256-7293 | Como chegar
São Paulo - SP
Pinheiros
11 3816-6096 | Como chegar
São Paulo - SP
Saúde
11 5583-0264 | Como chegar
São Paulo - SP
Tatuapé
11 2093-0233 | Como chegar
Guarulhos - SP
Guarulhos
11 2440-7728 | Como chegar
São Paulo - SP
Morumbi
11 2308-3892 | Como chegar
Santo André - SP
Santo André
11 4903-6006 | Como chegar
São Caetano - SP
São Caetano
11 4224-5827 | Como chegar
Campinas - SP
Campinas
19 2513-4425 | Como chegar
Ribeirão Preto - SP
Ribeirão
16 3610-6536 | Como chegar
Curitiba - PR
Curitiba Novo
41 3015-7912 | Como chegar
Brasília - DF
Brasília
61 3244-5791 | Como chegar
Porto Alegre - RS
Moinhos
51 3346-4285 | Como chegar
Porto Alegre - RS
Floresta
51 3311-8000 | Como chegar
Salvador - BA
Salvador
71 3341-1910 | Como chegar
Belo Horizonte - MG
Belo Horizonte
31 3275-2098 | Como chegar
Recife - PE
Recife
81 3031-3101 | Como chegar
Rio de Janeiro - RJ
Botafogo
21 3579-9060 | Como chegar
DISAL DISTRIBUIDORES ASSOCIADOS DE LIVROS S.A | CNPJ: 622770410001/87 | AV. MARGINAL DIREITA DO TIETE, 800 - SÃO PAULO - SP | TEL: (11) 3226-3100

 
Formas de Pagamento
 Site Seguro
Redes Sociais