Categorias: Idiomas | Inglês


Le Cordon Bleu Cuisine Foundations Le Cordon Bleu National Geographic & Cengage Elt
Avaliações

Por: R$ 119,95

em até 2x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível
Este produto está temporariamente indisponível.
Nós avisaremos quando ele chegar.

Sinopse

Le Cordon Bleu Cuisine Foundations presents the definitive concepts and techniques of classic French cuisine in an artfully designed package that captures the rich tradition of Le Cordon Bleu in a contemporary, international setting. Extensively researched, this landmark book traces French culinary technique and foundations back through the 20th-century codification by Auguste Escoffier to the earlier innovations of Jules Gouffé, Urbain Dubois, Antonin Careme, and other noted chefs of earlier generations to deliver a truly authoritative work. Illustrated with thousands of highly detailed photographs that reveal the proper cooking and preparation techniques, Le Cordon Bleu Cuisine Foundations passes the exceptional history of traditional, modern, nouvelle, and actual French cuisine on to a new generation of culinarians.


Detalhes do produto

Peso: 1,889 kg
Número de páginas: 530
Ano de edição: 2011
ISBN 10: 1435481372
ISBN 13: 9781435481374
Altura: 28
Largura: 23
Comprimento: 3
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Culinária e Gastronomia


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações