Categorias: Idiomas | Inglês


Avaliações

Por: R$ 211,56

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto sob Encomenda
Sujeito a disponibilidade no fornecedor
Calcule o prazo de entrega e frete

Sinopse

The cast-iron skillet is a sturdy, versatile, traditional kitchen workhorse that 85% of us own but far fewer of us reach for daily, mostly because we have one or two recipes we use it for and otherwise it stays in the back of the cabinet. In this new cookbook, the editors of Cook’s Country will show you everything you need to know about cast-iron cookware and the many (and often surprising) dishes you can cook and bake in this multitasker of a pan, from the classic dishes everyone knows and loves like steak, perfect fried eggs, and cornbread, to innovative and inspiring recipes like skillet apple pie, pizza, and cinnamon swirl bread. Learn about this cast iron’s history and what makes it uniquely American and let us show you how to shop for, season, care for, and clean this perfect pan.


Detalhes do produto

Peso: 0,93 kg
Número de páginas: 304
Ano de edição: 2016
ISBN 10: 1940352487
ISBN 13: 9781940352480
Altura: 2
Largura: 20
Comprimento: 24
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Culinária Internacional


Quem viu este produto, comprou também!