Categorias: Idiomas | Inglês


Advances In Thermal And Non Thermal Food Preservation Tewari, Gaurav Blackwell (wiley)
Avaliações

Por: R$ 1.936,36

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto sob Encomenda
Sujeito a disponibilidade no fornecedor
Calcule o prazo de entrega e frete

Sinopse

Advances in Thermal and Non-Thermal Food Preservation provides current, definitive and factual material written by experts on different thermal and non-thermal food preservation technologies. Emphasizing inactivation of microorganisms through the application of traditional as well as newer and novel techniques and their combinations, the book’s chapters cover: thermal food preservation techniques (e.g., retorting, UHT and aseptic processing), minimal thermal processing (e.g., sous-vide processing), and non-thermal food preservation techniques (e.g., high pressure processing and pulsed technologies).


Detalhes do produto

Peso: 0,807 kg
Número de páginas: 281
Ano de edição: 2007
ISBN 10: 0813829682
ISBN 13: 9780813829685
Altura: 2
Largura: 18
Comprimento: 26
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Engenharia de Alimentos


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações