Categorias: Idiomas | Inglês


Advanced Dairy Science And Technology Britz, Trevor Blackwell

Por: R$ 3.202,82

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto Disponível
Calcule o prazo de entrega e frete

Sinopse

This important and comprehensive book covers, in depth, the most important recent advances in dairy technology. Providing core commercially important information for the dairy industry, the editors, both internationally known for their work in this area, have drawn together an impressive and authoritative list of contributing authors. Topics covered include: heat treatment, membrane processing, hygiene by design, application of HACCP, automation, safety and quality, modern laboratory practices and analysis, and environmental aspects. This book is an essential purchase for all dairy technologists worldwide, whether in academic research and teaching, or within food companies.


Detalhes do produto

Peso: 0,748 kg
Número de páginas: 352
Ano de edição: 2008
ISBN 10: 1405136189
ISBN 13: 9781405136181
Altura: 2
Largura: 18
Comprimento: 25
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Engenharia de Alimentos


Quem viu este produto, comprou também!

Avaliações



Nós usamos cookies para melhorar a sua experiência no site e, ao continuar navegando, você concorda com essas condições. Acesse o nosso Portal de Privacidade para visualizar nossas Política de Privacidade, Política de Cookies e Termo de Compromisso e Uso do Site.