Categorias: Idiomas | Inglês


Dairy Microbiology And Biochemistry - Recent Developments Ozer, Barbaros Crc Press
Avaliações

Por: R$ 1.267,25

em até 4x sem juros no cartão

Status Produto Produto indisponível
Este produto está temporariamente indisponível.
Nós avisaremos quando ele chegar.

Sinopse

This book covers recent developments in types, classifications, and genetic traits of indigenous milk microorganisms and dairy starter cultures. It also discusses biochemical reactions taking place in different dairy products and microorganisms involved in such reactions. The text provides strategies for rapid detection of pathogenic and non-pathogenic organisms in milk and milk products and safety systems for dairy processing. It concludes with a discussion of the effects of non-thermal processing technologies on milk microorganisms and biochemical reactions in milk products.


Detalhes do produto

Peso: 0 kg
Número de páginas: 464
Ano de edição: 2014
ISBN 10: 1482235021
ISBN 13: 9781482235029
Altura: 23
Largura: 16
Comprimento: 3
Idioma : Inglês
Tipo de produto : Livro
Assuntos : Biociências


Veja e compre também

Avaliações